Bejelentés


Ne légy öngyilkos!Segítek! Mindig van kiút!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponHírek


Szavazás

Sziasztok!


Ezt az oldalt azért csináltam, mert eléggé kiakadtam azon , ami a hetekben történt. Fiatal lányok öngyilkosságot követnek el, mert senki nem hallgatja meg őket, és senki nem hajlnadó segíteni nekik. Véleményem szerint, nem önygilkossági tippeket kellene adni, hanem meghallgatni őket és segíteni, megtalálni a kiútat. Mindig van kiút. Tapasztalatból mondom, higyjétek el. 27éves vagyok és remek párkapcsolatban élek és van egy gyönyörű kislányom, de nem volt ez mindig így.
Rengeteg mindenen vagyok túl, és a mai napig depresszióval, és pánikbetegséggel küzdök, de már nem akarok meghalni. Bizony megakartam halni. Hogy mikor kezdődött??

15évesen, amikor abbahagytam a sportot és bődületesen meghíztam, folyamatosan piszkálódtak velem, édesanyámmal nem volt jó a kapcsolatom, sosem akart meghallgatni, és nagyon mély depresszióba estem, de senki nem vette észre....nem akarták észrevenni. Egyik nap elegem lett és kőkeményen a sportba temetkeztem, ha lehet ugy mondani kimásztam belőle saját magam, a létező összes könyvet elolvastam a depresszióról és kirángattam magam belőle, egy időre. Aztán túl lettem egy szakításon, visszaestem. Pestre költöztem 20évesen egyedül, belekerültem egy társaságba és drogozni kezdtem, egyik nap belenéztem a tükörbe és nem tetszett amit látok. Magamtól leálltam, azóta hozzá sem nyúltam. (Pesten még történtek dolgok, ha vki kiváncsi természetesen elmesélem). Belementem egykapcsolatba, ami jó volt, de sok volt a féltékenykedés...kiszálltam, teherbe estem. Sajnos meg kellett tartanom a picit, különben nem lehetett volna több babám. Megtartottam és hazaköltöztem. Miután megszültem megismertem a mostani párom. Szülés után előjött a depresszióm. Ez azóta is tart. Próbáltam magam megölni,mikor ittam, azóta is ott vannak a helyek, párom rántott ki. Azóta is folyamatosan mély depresszióval küzdök, 50kilóra fogytam, és még fogyok,de nem akarok meghalni, mert hálás vagyok, hogy bár sok mindenen mentem keresztül, mégis találtam vkit, aki segít,és van egy gyönyörű kislányom. Senki nem hiszi el, hogy baj van velem, de tartom magam a gyermekem miatt. Ezért csináltam az oldalt! Ha valakinek problémája van írjon ide nyugodtan, én nem öngyilkossági tippeket fogok adni, hanem segítek. Itthon vagyok, nincs munkám, és ha csak 1 emberéletet mentek meg azzal, hogy meghallgatlak titeket, már azt mondom megérte. Természetesen adok msn címet, skype címet, sőt aki úgy gondolja telefonszámot is, de nem az ÖNGYILKOSSÁG A MEGOLDÁS! FŐKÉNT NEKTEK FIATALOKNAK SZÓL. NEM SZABAD!!!!!ANNYI APRÓ DOLOG VAN, AMINEK ÖRÜLNI LEHET, HIGYJÉTEK EL!INKÁBB BESZÉLJÜK MEG!!!!!


Linkgyûjtemény

Magyar

Reklámpiac
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!